-
Muskotály
Szín: fehér
Típus: félédes
Kiszerelés: 1LAz illatos félédes borokat, valamint a "tenger gyümölcseit kedvelők táborát ezzel a muskotály illattal és zamatanyagokban gazdag finom fehérborral céloztuk meg. Sült halakhoz, kagykóhoz, édes desszerthez ajánljuk 10-12 °C hőmérsékleten.
-
Cserszegi Fűszeres
Szín: fehér
Típus: száraz
Kiszerelés: 1LÜde, fajtajelleges illatú, fűszeres, kellemes zamatú, harmonikus savtartalmú, ami mind önmagában, mind házasított formában értékes. Fogyasztását 10-12 °C -on ajánljuk.
-
Ezerjó-Olaszrizling
Szín: fehér
Típus: száraz
Kiszerelés: 1LSzinte minden főétkezést, de kiváltképpen magyaros ételek, sertéssültek, májételek, pörköltek elfogyasztását teheti emlékezetessé ez a fűszeres, jellegzetesen kesernyés zamatú, karakteres, szép savakkal rendelkező száraz fehér bor 10-12 °C hőmérsékleten.
Kékfrankos Zweigelt
Szín: vörös
Típus: félédes
Kiszerelés: 1LKifejezetten fajtajelleges vörösbor. Illatában a bogyós gyümölcsökre jellemző jegyek dominálnak. Ezt a zamat-gazdag, hosszú bort 16-18 °C -on marha- és vadhúsokhoz, pörköltekhez és sajtokhoz ajánljuk.
-
Cabernet Sauvignon
Szín: vörös
Típus: száraz
Kiszerelés: 1LKifejezetten fajtajelleges vörösbor. Illatában a bogyós gyümölcsökre jellemző jegyek dominálnak. Ezt a zamat-gazdag, hosszú bort 16-18 °C -on marha- és vadhúsokhoz, pörköltekhez és sajtokhoz ajánljuk.
-