-
Muskotály
Szín: fehér
Típus: félédes
Kiszerelés: 0,75LAz illatos félédes borokat, valamint a "tenger gyümölcseit kedvelők táborát ezzel a muskotály illattal és zamatanyagokban gazdag finom fehérborral céloztuk meg. Sült halakhoz, kagykóhoz, édes desszerthez ajánljuk 10-12 °C hőmérsékleten.
-
Cserszegi Fűszeres
Szín: fehér
Típus: száraz
Kiszerelés: 0,75LÜde, fajtajelleges illatú, fűszeres, kellemes zamatú, harmonikus savtartalmú, ami mind önmagában, mind házasított formában értékes. Fogyasztását 10-12 °C -on ajánljuk.
-
Ezerjó-Olaszrizling
Szín: fehér
Típus: száraz
Kiszerelés: 0,75LSzinte minden főétkezést, de kiváltképpen magyaros ételek, sertéssültek, májételek, pörköltek elfogyasztását teheti emlékezetessé ez a fűszeres, jellegzetesen kesernyés zamatú, karakteres, szép savakkal rendelkező száraz fehér bor 10-12 °C hőmérsékleten.
Kékfrankos Rosé
Szín: rosé
Típus: félszáraz
Kiszerelés: 0,75LEz a bor az Alföld minden napsütését, az aranyló homok csillogását és szakértő borászaink keze gyümölcsét hordozza minden cseppjében. Ajánljuk halászlé, malacsültek, szárnyasok mellé, 12-14 °C hőmérsékleten fogyasztva.
-
Kékfrankos Zweigelt
Szín: vörös
Típus: félédes
Kiszerelés: 0,75LEz a szinanyagban gazdag, csersavdús, harmonikusan félédes vörösbor bizonyitott már, több borsersenyen is sikeres helyezést ért el. Vadhúsokhoz, pörköltekhez kíváló, fogyasztását 14-16 °C hőmérsékleten ajánljuk.
-
-
-
-
-
-
-
Édes Éden Kékfrankos
Szín: vörös
Típus: édes
Kiszerelés: 0,75L -
Cabernet Sauvignon
Szín: vörös
Típus: száraz
Kiszerelés: 0,75LKifejezetten fajtajelleges vörösbor. Illatában a bogyós gyümölcsökre jellemző jegyek dominálnak. Ezt a zamat-gazdag, hosszú bort 16-18 °C -on marha- és vadhúsokhoz, pörköltekhez és sajtokhoz ajánljuk.
-
Kékfrankos
Szín: vörös
Típus: száraz
Kiszerelés: 0,75LA Kunsági Borvidék vezető, vörösbort adó fajtája. Szép, rubinvörös színű, savakban gazdag, kellemes illatú és zamatú száraz vörösbor. Halászlé, magyaros káposztaételek, marhahúsok, pörköltek kiváló kisérője 16-18 °C hőmérsékleten.
-
-