-
Ezerjó-Olaszrizling
Szín: fehér
Típus: száraz
Kiszerelés: 1,5LEgy igazi hungarikum, egy történelmi magyar fehérbor szőlőfajta, mely régóta kedvelt a Kárpát-medencében. A magyar fehérbor-kultúra új üdvöskéjévá vált, hiszen férfiasan száraz, markáns savaival, hordózva, illetve üde, ropogós reduktív vonalban, valamint töppedt, aszús jellegű, kedvesen édes vonalban is egyaránt nagyot tud alkotni.
-
-
Cabernet Sauvignon
Szín: vörös
Típus: száraz
Kiszerelés: 1,5LKifejezetten fajtajelleges vörösbor. Illatában a bogyós gyümölcsökre jellemző jegyek dominálnak. Ezt a zamat-gazdag, hosszú bort 16-18 °C -on marha- és vadhúsokhoz, pörköltekhez és sajtokhoz ajánljuk.
Kékfrankos Rosé
Szín: rosé
Típus: félszáraz
Kiszerelés: 1,5LA rosé bor könnyedségét a reduktív technológia szigorú betartásával, az erjedésben keletkezett szén-dioxid megőrzésével, a legjobb szőlő válogatásával érik el. A kékszőlő héjában lévő színanyag a rövid ideig tartó héjon áztatás miatt csak kis részben ázik bele a borba. Eper színű, friss, gyümölcsös ízű és illatú minőségi száraz rosé bor.
-
-
-
Az illatos félédes borokat, valamint a "tenger gyümölcseit kedvelők táborát ezzel a muskotály illattal és zamatanyagokban gazdag finom fehérborral céloztuk meg. Sült halakhoz, kagykóhoz, édes desszerthez ajánljuk 10-12 °C hőmérsékleten.
-
-
Ez a szinanyagban gazdag, csersavdús, harmonikusan félédes vörösbor bizonyitott már, több borsersenyen is sikeres helyezést ért el. Vadhúsokhoz, pörköltekhez kíváló, fogyasztását 14-16 °C hőmérsékleten ajánljuk.
-
Muskotály
Szín: fehér
Típus: félédes
Kiszerelés: 1,5L
Zweigelt
Szín: vörös
Típus: félédes
Kiszerelés: 1,5L
-
-