!

 

  • Ezerjó-Olaszrizling
    1,5L


    Ezerjó-Olaszrizling

    Szín: fehér
    Típus: száraz
    Kiszerelés: 1,5L

Egy igazi hungarikum, egy történelmi magyar fehérbor szőlőfajta, mely régóta kedvelt a Kárpát-medencében. A magyar fehérbor-kultúra új üdvöskéjévá vált, hiszen férfiasan száraz, markáns savaival, hordózva, illetve üde, ropogós reduktív vonalban, valamint töppedt, aszús jellegű, kedvesen édes vonalban is egyaránt nagyot tud alkotni.




  •  

    • Cabernet Sauvignon
      1,5L


      Cabernet Sauvignon

      Szín: vörös
      Típus: száraz
      Kiszerelés: 1,5L

    • Kifejezetten fajtajelleges vörösbor. Illatában a bogyós gyümölcsökre jellemző jegyek dominálnak. Ezt a zamat-gazdag, hosszú bort 16-18 °C -on marha- és vadhúsokhoz, pörköltekhez és sajtokhoz ajánljuk.



    • Kékfrankos Rosé
      1,5L
    • Kékfrankos Rosé

      Szín: rosé
      Típus: félszáraz
      Kiszerelés: 1,5L

      A rosé bor könnyedségét a reduktív technológia szigorú betartásával, az erjedésben keletkezett szén-dioxid megőrzésével, a legjobb szőlő válogatásával érik el. A kékszőlő héjában lévő színanyag a rövid ideig tartó héjon áztatás miatt csak kis részben ázik bele a borba. Eper színű, friss, gyümölcsös ízű és illatú minőségi száraz rosé bor.



    • Muskotály
      1,5L


      Muskotály

      Szín: fehér
      Típus: félédes
      Kiszerelés: 1,5L

    • Az illatos félédes borokat, valamint a "tenger gyümölcseit kedvelők táborát ezzel a muskotály illattal és zamatanyagokban gazdag finom fehérborral céloztuk meg. Sült halakhoz, kagykóhoz, édes desszerthez ajánljuk 10-12 °C hőmérsékleten.



      Zweigelt
      1,5L


      Zweigelt

      Szín: vörös
      Típus: félédes
      Kiszerelés: 1,5L

    • Ez a szinanyagban gazdag, csersavdús, harmonikusan félédes vörösbor bizonyitott már, több borsersenyen is sikeres helyezést ért el. Vadhúsokhoz, pörköltekhez kíváló, fogyasztását 14-16 °C hőmérsékleten ajánljuk.